Preskočiť na hlavný obsah

EXP3R!M3NT alebo niečo nové...

Po zopár potrétoch, koncertoch a iných fotografických "klasík" som dostal chuť na na niečo nové, prehnané, . . . A čo je kreatívnejšie ako sa pohrať v kope programov na úpravu a "zprzniť" (podľa niektorých) pekné fotky? 

Presne tak, ale ak to raz tak cítite, urobte to!

EXPERIMENT, netreba sa zľaknúť

50MM, upravené v aplikácií FRAGMENT na iPade
city lights vol 1.

EXPERIMENT, nehľadajte väčší význam


Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Slovenské tradície #1 - zabíjačka /nevhodný obsah/

Prečo by niekto fotil vraždu? Dobre... nebudeme sa tu hrať na nejakých ochrancov a citlivky.  Ak je niekto duševne labilný, miluje zvieratá viac ako ľudský život, alebo je vegetarián, prosím tento blog rovno preskočte. Fakt.. pod týmto milým čuníkom sa začne diať presne to, čo si myslíte...

Dedina, aneb prvomájové oslavy po západňársky

Tridsiaty Apríl, nedeľa, sviatok... nudíte sa a neviete čo od dobroty. Presne to sa mi dnes stalo. Tak som sa teda vybral pozrieť na ten hurhaj v dedine, veď určite sa bude stavať slávny máj. Ale nie v našej, až také zlé to so mnou nie je... Chcel som niečo viac tradičné, slovenské. Tak som si po browsovaní obecnými stránkami našiel, že v neďalekej dedine zvyknú na prvého mája robiť vatru v strede dediny. To znelo fajn, tak tradične. Tak som sa tam vybral.  Zvyšok príbehu, ako som našiel už postavený máj, ako bola vatra desať metrov od paneláku, či kolotoč pred obchodom, kde hral pán gitarista.... to všetko si už pozriete na fotkách nižšie. Nuž čo, nabudúce sa za vidinou tradičných osláv vyberiem radšej na východ. Ak ma to nenapadne o druhej poobede ako dnes.

Leto sa rozbieha, alebo The Paranoid v Pasohlávkach

Toto leto bude hashtag #theparanoid na tomto blogu asi dosť často. Naskytla sa mi totiž možnosť, pobehať s chalanmi z tejto slovenskej kapelky zopár letných žúrov, koncertov a festivalov. Dnes otvorili svoju letnú koncertnú šnúru v českých Pasohlávkach. Improvizácia bola dnes dosť na mieste, keďže rozbiehajúci sa festival, zamračené počasie a ľudia trošku skomplikovali celé fotenie. Tak som sa rozhodol pre (mne už pomaly vlastné) viacmenej backstagové fotografie. Či moja snaha zachytiť atmosféru trošku inak vyšla alebo nie, to už nechám opäť na názore každého, kto tieto riadky číta. Viac fotiek zo všetkých akcií nájdete určite na ich Instagrame , Facebooku a na stránke www.theparanoid.sk . A keď máte radi dobrý metalíček, tak určite kuknite aj YouTube , kde sa možno v zostrihoch z koncertov vyskytnú taktiež nejaké moje roztrasené zábery (smiech!).